LYHYTKARVAISIA HOLLANNINPAIMENKOIRIA
  
 
 
 
 

 
 
Uutisia

 

5.7.2010 Tervetuloa kahveelle juhlistamaan Jaman 11-vuotis synttäreitä!

Tuntuu kuin se olisi ollut äsken, kun Jama hyökkäsi Hollannissa kasvattajansa luona syliini purren nenästäni palasen, ikäänkuin ilmoittaen, että sinä olet minun ihminen. Ihastuin pentuun täysin ja nyt yhteistä taivalta on saatu kulkea jo kohta 11 vuotta. Edelleen Jama on aivan samanlainen, kuin 7 viikkoisena. Hiukan harmaanpana, mutta edelleen yhtä elämäniloisena ja rakastettavana kuin silloinkin. Mielestäni ystäväni on juhlan arvoinen.

Tervetuloa siis juhlistamaan kaikkien tuntemaa "mummoa" 2.7.2010 perjantaina. kahvipannu on kuumana ja karvaisille kavereille luvassa nakkikakkua.

21.5.2010 Lonkkakuvauslausunto Dior

Vihdoin sain rekattua Diorin Suomeen värikkäiden vaiheiden jälkeen. Nyt saatiin siis postissa myös lonkkislausunto, joka oli A/A ja 0/0!!! Että mä olen iloinen! Koira on saanut järjettömän paljon liikettä pienestä saakka ja kuvauksissa selkä oli aivan puhdas. Nyt vaan reenailemaan oikeasti.

10.-11.1.2009 Tottispäivät

Yli viisitoista eri-ikäistä DU´rboa kasaantui kuulemaan Tiia Arikon pitämää koulutusta koiran motivoinnista ja koiran kanssa leikkimisestä oikein. Saimme roppakaupalla vinkkejä sekä pennuille, että korkeimmissa luokissakin kilpaileville koirille. Katso kuvat tottispäiviltä.


13.12.2008 Dark´Un´s Hansworst-Xenon V-08

Mikä tätä paria pitelisi? Pelle tempaisi viidennen peräkkäisen Voittaja-tittelin Helsingin Voittaja -näyttelystä. Pelle on nyt siis JV-04, V-05, V-06,
V-07 ja V-08. Ja ettei kävisi tylsäksi, otti Pelle vielä RYP-4 -sijoituksen ihan vaan varmuuden vuoksi!
Selvää on, että kasvattajalta lähtee vallan hirmuiset onnittelut ja halaukset voittajaparille!

10-11.1.2009 TOTTISPÄIVÄ, aiheena motivointi ja kuinka leikit koirasi kanssa oikein

Ilmoittautuminen päättyi 15.12, mutta jos olet vielä nopea, ehdit mukaan. 15 DU´rboa ilmoittautui mukaan leikkimään ja pitämään hauskaa talvista pakkaspäivää.

21.9.2008 Dark´Un´s Filmster-Damme JK3 ja KESKI-POHJANMAAN KENNELPIIRIN PIIRINMESTARI 2008

Mitä tähän lisäämään? Saija ja Riku tulivat ekoissa voittajan kisoissan ekaksi ykköstuloksella. Tämä pari on aivan loistava! Tuleeko Rikusta KVA ensi kesänä, jää nähtäväksi, mutta kaikki mahdollisuudet on olemassa. Ihan hyytävän hyvää jälkeä pari tekee, oli se sitten tottis tai jälkikokeet. Ihan älyn isot onnittelut ja halaukset!!!

25.8.2008 Dark´Un´s Favoriet-Jama sai pennut 4+2

Kymmenes Dark´Un´s pentue näki päivänvalon maanantaina aamulla. Pennut ovat tosi isoja ja terveitä. Jena hoitelee pennut todella hyvin ja tyytyväinen tuhina kuuluu laatikosta.

9.8.2008 Dark´Un´s Filmster-Damme JK2

Riku se mennä porskuttaa ja saa meidät haukkomaan henkeä! Saija on yksinkertaisesti tehnyt koiran kanssa aivan ällistyttävää työtä ja joka saralla ropisee niitä titteleitä! Ihan tsiljoonat kilot onnitteluita meidän poppoolta ja varmaan poika Kamukin täältä Jykylästä laittelee isille terkkuja!

4.9.2008 Perheemme kuopus Dior täyttää 6kk

Miten se aika rientääkään? Meidän pikkuruinen (heh heh) Dior Dominante, kilttinä Dio, tuhmana Diorrrrr saa nakkikakkua maanantaina. Meidän pikkuruinen on osoittautunut melkoiseksi Madameksi, sillä kokoa on jo Jaman verran, mutta äly puuttuu vielä :)

2.8.2008 Jippiit tai Juipit ovat todistetusti saaneet alkunsa

Jena kävi ultrassa ja Juippien rivistöhän sieltä löytyi. Uusia pentusia siis saadaan tässä syksyn korvalla.

10.4.2008 Pentuja, pentuja tulossa!

Jeti on siis kantava ja pentuja odotellaan syntyväksi 5.5.2008. Kurkkaa Jetin mahaan klikkaa tästä.

10.4.2008 Uuden tulokkaan kuvia

Voiko olla sairastumatta pentukuumeeseen kun tällaisen murun kuvia paukahtaa aamuisella sähköpostiin? Tässä siis minun uuden pennun kuvia kaikille ihailtavaksi ;)

copyright Flavien Marpeaux copyright Flavien Marpeaux copyright Flavien Marpeaux

3.3.2008 Dark´Un´s Hjartelijk-Blij astutettiin Dark´Un´s Filmster-Dammella

Astutus meni loistavasti ja nyt odottelemme tuleeko Jeti kantavaksi. Paiskunta oli ainakin toisiinsa niin rakastuneita, että kyllä taas harmittaa, jos ei tästä mitään tule.

28.2.2008 Nambygo Dangerous Doris astutettiin Dark´Un´s Gezel-Zeusilla

Guru ja Taika harrastivat koirien kama sutraa ja nyt jännäämme tuleeko Taika kantavaksi. Tämä olisi Gurun ensimmäinen pentue, joten jännittää kuinka hyvä periyttäjä Guru mahtaakaan olla.

26.2.2008 Jena todettiin tyhjäksi rtg-kuvassa

Pettymys on todella suuri, sillä odotin tältä pentueelta paljon. Elämä ei aina mene niinkuin itse haluaa, joten päätimme kokeilla syksylle aiottua pentuetta. Jeti siis astutetaan ensi viikonloppuna Rikulla.

3.1.2008 Dark´Un´s Favoriet-Jama astutettu Fischbach-Göslikonissa Sveitsissä

Jena ja Bennett siis saivat hauskan vuoden alun. Nyt vaan odotellaan, josko matka toisi mukavia tuliaisia tullessaan. Koko reissu meni hienosti, Bennett on upea koira, maisemat häikäiseviä ja Jena aivan loistava matkustaja! Kiitos Hannele matkaseurasta!

9.12.2007 Helsingin Voittaja -titteli V-07

Dark´Un´s Hansworst-Xenon ja Marjo tekivät sen jo kolmannen kerran peräkkäin! Jos lasketaan mukaan jv-titteli, on Pelle voittanut neljä kertaa peräkkäin tittelin Helsingin Voittaja -näyttelystä! Ja koira tulee vasta neljä vuotta, joten edessä on toivottavasti vielä useita voittaja-titteleitä. Ihan mykäksihän tämä vetää, joten PALJON onnea!

9.12.2007 Panda sai toisen nollan AGI 3 -luokassa!

Tämä on aivan loistava tulos, sillä pari Panda ja Hanna on siirtynyt kolmosluokaan vasta lokakuun lopussa. Isot onnittelut. Jäämme odottelemaan seuraavaa AVAA sitten ;)

7.10.2007 Piirimestaruus Raisalle ja Kidalle agilityssä!

Sunnuntaina Raisa ja Kida osallistuivat Helsingin piirin maxien piirimestaruuskisoihin ja VOITTIVAT MESTARUUDEN!! Aivan loistava tulos ja tässä piirissähän kisailijoita riittää. Molemmissa lähdöissä tekivät nollaradat. Tsiljoonat kilot onnitteluja!

Kuvaaja: Irene Vinha

25.8 ja 26.8 Uusi AVA

Raisa ja Dark´Un´s Engel-Bloem räjäyttivät pankin viikonloppuna. Lauantaina he voittivat piirimestaruustokossa joukkuekilpailussa voittajaluokan tottiksen ja sunnuntaina, saivat kaksi nollaa agissa ja näinollen tulivat kirkkaasti AVA:ksi. Hurjan suuret onnittelut ja halaukset Helsinkiin!

15.9.2007 TOTTISTA TIEDOSSA!

Pu(ei siis A)skaratio kertoo että Tiia Eestistä on tulossa jetin kanssa kyläilemään Teljintie 27:ssa. Jos oikein kauniisti pyydetään, olisikohan halukkaita tehotottisharjoitukseen sunnuntaina? Tiiahan on erittäin tunnettu tottiskouluttaja Eestissä ja osaa tarvittaessa neuvoa myös meitä mettäläisiä.. Kiinnostuneet ilmotkoot mulle heti!

11.8.2007 TVA

Dark´Un´s Filmster-Damme saavutti TVA:n arvoon vaadittavan viimeisen ykköstuloksen erikoisvoittaja luokasta!! Joten juhlaan on kyllä aihetta! paljon onnea Saijalle ja koirille!

Eestistä kuuluu kummia!

Dark´Un´s Hartelijk-Blij on napannut sievoisen kasan titteleitä: EST J CH EST* LAT* CH EST W05 EST JW05, TOKO ALO, KK2, jokainen ottakoon selvää mitä kaikkia mahdollisa on puseroon tarttunut. Lyhyesti kuitenkin, olemme saaneet jo toisen Hoopo-valion! Onnea Tiialle ja Jetille!

15.12.2007 10-vuotis synttärit

Jos en ole astutusmatkalla silloin, niin TERVETULOA KAFFEELLE Teljintie 27, jykylä. Tarjolla tietty kahveeta, känttyä ja niille jotka nakkikeittouhankin pelossa jaksavat sinnitellä iltaan, on tarjolla sauna, ruokaa ja ehkä jotain väkevämpääkin. Toivoisin runsasta osanottoa.

10.06.2007 MVA

Dark´Un´s Hoop-Xenonista tuli H-pentueen toinen valio luonnetesitllä Maaningalla pistein 174. Onnittelut Satulle ja Topille!

11.3.2007 AGI-3 voitto

Dark´Un´s Engel-Bloem saavutti agin kolmosluokassa voiton Kotkassa. Onko tässä seuraava AVA? Onnittelut loistavasta yhteistyöstä Raisalle!

10.12.2006 V-06

Pelle teki sen taas! Voittajtitteli taskussa on mukavaa matkustella kotiin, vai mitä Marjo? kakkua ja halauksia molemmille.

23.9.2006 Tokon voittajaluokassa voitto!

Dark´un´s Engel-Bloem voitti ensimmäisessä voittajaluokan kisassaan loistavasti pistein 295,50! Raisalle suuren suuret onnittelut.

2.9.2006 rotumestari

Dark´un´s Favoriet-Jamasta tuli yhdistyksemme hakumestari hienolla tuloksella 275 pistettä ja HK 1. Onnittelut Mikalle ja Hannelelle!

10.6.2006 KVA

Dark´Un´s Diamant-Anjer saavutti viimeisen ykköstuloksen haun kolmosluokasta. Saatiin ensimmäinen KVA DUrbo!!! Onnittelut Sariannalle aivan loistavasta tuloksesta!

 

 
UUTISIA
KESKUSTELU