LYHYTKARVAISIA HOLLANNINPAIMENKOIRIA
  
 
 
 
 

 
 
Seuraava pentue

 

Aivan ihastuttava pentue 4+4 syntyi 13.3.20011 aamuyöstä!

Loppujen louksi jouduttiin turvautumaan kiireiseen keisarinleikkaukseen, mutta pennut voivat oikein topakasti ja Diorkin koittelemukseen nähden hyvin. Pentueeseen syntyi yksi keltainen, mutta vahvasti kultabrindlejä. Yhdellä uroksella iso valkoinen rintamerkki ja parilla ne valkoiset varpaat.. Jos enteitä uskoo, tulossa siis harrastekoiria ;)

Pentueen emä on oma ranskantuontini Dior de la Fureur de Vivre. Diorilla itsellään ei vielä ole tuloksia käyttöpuolelta, mutta suku sisältää kaikki Ranskan parhaat työkoirat:

- Droll du Louveteau, RING-3
- Lockness du Clos Bourguignon, RING-3
- Nico v.Neerland, KNPV-1 ja KNPV-2 mestari
- isä Upsilon de la Fureur de Vivre, RING-2

Dior itse on erittäin sosiaalinen ja kuulias koira, jolla on voimakas taisteluhalu.

Isänä pentueessa on Dark´Un´s Filmster-Damme FIN TVA, JK3, FIN MVA, A/A, 0/0, LTE +172p

Pentue on linjattu ranskalaisiin työkoiriin ja taustalla on ELITE A periyttäjä narttu LEGENDE DU CLOS BOURGUINON, joka on jättänyt roppakaupalla upeita työkoiria. Itse tapasin tämän rautarouvan Ranskassa, kun hain Dioria.

Odotan tältä pentueelta hyviä harrastekoiria, enkä olisi niinkään varma kisaavatko ne näyttelyissä kärkikahinoissa :) Taustalla on toki Osee de la Fureur de Vivre, joka on monta vuotta peräkkäin ollut Ranskan erkkarin voittaja ja tietty meidän Jama, joka on FIN, EST ja INT MVA. Silti taidetaan tarvita tuuria, että näyttelykoiria saataisiin ;)

Pentue menee ER-rekisteriin, koska Diorin pappa Nico v.Neerland on rotuunotettu Hollannin poliisikoiralaitoksen koira, jonka taustalta löytyy myös Hollannin parhaita malinoisseja. Nicon sukutaulu (KNPV) on nähtävissä minulla.


 
UUTISIA
KESKUSTELU