LYHYTKARVAISIA HOLLANNINPAIMENKOIRIA
  
 
 
 
 

 
 
Kasvattaja

"Onko tuossakaan mitään järkeä?" kysyi mieheni, kun olin juuri tullut viisitoista minuuttia aikaisemmin Helsinkin Voittaja näyttelystä ja puhelin soi. Minut kutsuttiin synnytysapuun Nokialle. Joten kimpsut ja kampsut autoon ja uudelleen liikkeelle.

Kun vihdoin seuraavan vuorokauden puolella ajelin kotiin kofeiinimyrkytysoireita kärsien, tuli mieleeni mieheni sanat. Vaikka olin valvonut ja ajanut viimeisen vuorokauden sisään tuhannen kilometriä, ei minua kaduttanut se, että aloin kasvattamaan koiria. Se syntymän ihme ja se jännitys kun ne pennut lähtevät myöhemmin liikkeelle ja aukovat silmät, on niin mukavaa, että se saa jatkamaan. Hulluko? No ihan varmasti!!

Kasvatustyöni on todellakin rakas harrastukseni ja pentueita syntyy silloin tällöin. Kaikki pennut ovat minulle persoonia ja niiden kasvun seuraaminen on hauskaa ja palkitsevaa.

Asun Jyväskylässä ja kasvatustyöni ohessa olen käynyt jalostusneuvojan perus- ja jatkokurssit ja olen Kennelliiton virallinen tunnistusmerkitsijä. Työhöni tällä hetkellä kuuluu grafiikkaohjelmistojen koulutusta ja graafista suunnittelua (ehkä siksi uusien sivujen tekeminen kestikin niin kauan;) )

Peppi ja Hoopot

 

Yhteystietoni:
Anne Leinonkoski
Teljintie 27, 40530 JKL
+358-400-515642
anne.leinonkoski (ät) darkuns.fi


 
UUTISIA
KESKUSTELU